Béda antarané révisi "1208"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1208
c (bot Menambah: sah:1208)
c (bot Menambah: war:1208)
[[vec:1208]]
[[vo:1208]]
[[war:1208]]
[[zh:1208年]]
[[zh-yue:1208年]]
3.898

besutan