Béda antarané révisi "1211"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1211
c (bot Menambah: sah:1211)
c (bot Menambah: war:1211)
[[vec:1211]]
[[vo:1211]]
[[war:1211]]
[[zh:1211年]]
[[zh-yue:1211年]]
3.898

besutan