Béda antarané révisi "1244"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1244
c (bot Menambah: sah:1244)
c (bot Menambah: war:1244)
[[vec:1244]]
[[vo:1244]]
[[war:1244]]
[[zh:1244年]]
[[zh-yue:1244年]]
3.898

besutan