Béda antarané révisi "260"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:260
c (bot Menambah: fy:260; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: war:260)
[[vec:260]]
[[vo:260]]
[[war:260]]
[[zh:260年]]
14.915

besutan