Béda antarané révisi "1260"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1260
c (bot Menambah: arz:1260)
c (bot Menambah: war:1260)
[[vec:1260]]
[[vo:1260]]
[[war:1260]]
[[zh:1260年]]
[[zh-yue:1260年]]
3.898

besutan