Béda antarané révisi "1194"

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1194
c (bot Menambah: arz:1194)
c (bot Menambah: war:1194)
[[vec:1194]]
[[vo:1194]]
[[war:1194]]
[[zh:1194年]]
[[zh-yue:1194年]]
3.898

besutan