Béda antarané révisi "924"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:924
c (bot Menambah: gan:924年)
c (bot Menambah: war:924)
[[vec:924]]
[[vo:924]]
[[war:924]]
[[zh:924年]]
[[zh-yue:924年]]
3.898

besutan