Béda antarané révisi "946"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:946
c (bot Menambah: gan:946年)
c (bot Menambah: war:946)
[[vec:946]]
[[vo:946]]
[[war:946]]
[[zh:946年]]
[[zh-yue:946年]]
3.898

besutan