Béda antarané révisi "947"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:947
c (bot Menambah: gan:947年)
c (bot Menambah: war:947)
[[vec:947]]
[[vo:947]]
[[war:947]]
[[zh:947年]]
[[zh-yue:947年]]
3.898

besutan