958: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:958
c (bot Menambah: vls:958; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: war:958)
[[vls:958]]
[[vo:958]]
[[war:958]]
[[zh:958年]]
[[zh-yue:958年]]
3.898

besutan