Béda antarané révisi "968"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:968
c (bot Menambah: gan:968年)
c (bot Menambah: war:968)
[[vec:968]]
[[vo:968]]
[[war:968]]
[[zh:968年]]
[[zh-yue:968年]]
3.898

besutan