Béda antarané révisi "722"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:722
c (bot Menambah: gan:722年)
c (bot Menambah: war:722)
[[vec:722]]
[[vo:722]]
[[war:722]]
[[zh:722年]]
[[zh-yue:722年]]
3.898

besutan