Béda antarané révisi "606"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:606
c (bot Menambah: gan:606年)
c (bot Menambah: war:606)
[[vec:606]]
[[vo:606]]
[[war:606]]
[[zh:606年]]
[[zh-yue:606年]]
3.898

besutan