Béda antarané révisi "1888"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1888)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1888 m.]]
[[lv:1888]]
[[mhr:1888]]
[[mi:1888]]
[[mk:1888]]
1.245

besutan