Béda antarané révisi "1919"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1919)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1919 m.]]
[[lv:1919]]
[[mhr:1919]]
[[mi:1919]]
[[mk:1919]]
1.245

besutan