Béda antarané révisi "1920"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: bcl:1920)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1920 m.]]
[[lv:1920]]
[[mhr:1920]]
[[mi:1920]]
[[mk:1920]]
1.245

besutan