Béda antarané révisi "1921"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1921)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1921 m.]]
[[lv:1921]]
[[mhr:1921]]
[[mi:1921]]
[[mk:1921]]
1.245

besutan