Béda antarané révisi "1922"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: bcl:1921)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1922 m.]]
[[lv:1922]]
[[mhr:1922]]
[[mi:1922]]
[[mk:1922]]
1.245

besutan