Béda antarané révisi "2006"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Membuang: ky:2006)
c (bot Menambah: mhr)
[[lv:2006]]
[[mg:2006]]
[[mhr:2006]]
[[mi:2006]]
[[mk:2006]]
1.245

besutan