Béda antarané révisi "1942"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1942)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1942 m.]]
[[lv:1942]]
[[mhr:1942]]
[[mi:1942]]
[[mk:1942]]
1.245

besutan