Béda antarané révisi "1943"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1943)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1943 m.]]
[[lv:1943]]
[[mhr:1943]]
[[mi:1943]]
[[mk:1943]]
1.245

besutan