Béda antarané révisi "1944"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1944)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1944 m.]]
[[lv:1944]]
[[mhr:1944]]
[[mi:1944]]
[[mk:1944]]
1.245

besutan