Béda antarané révisi "1945"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1945)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1945 m.]]
[[lv:1945]]
[[mhr:1945]]
[[mi:1945]]
[[mk:1945]]
1.245

besutan