Béda antarané révisi "1947"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr
c (bot Menambah: war:1947)
c (bot Menambah: mhr)
[[lt:1947 m.]]
[[lv:1947]]
[[mhr:1947]]
[[mi:1947]]
[[mk:1947]]
1.245

besutan