Béda antarané révisi "1976"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: mhr:1976
c (bot Menambah: war:1976; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: mhr:1976)
[[lt:1976 m.]]
[[lv:1976]]
[[mhr:1976]]
[[mi:1976]]
[[mk:1976]]
10.768

besutan