Béda antarané révisi "Segara"

26 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: mr
c (bot Menambah: mzn:Dərya)
c (bot Menambah: mr)
[[ml:കടല്‍]]
[[mn:Тэнгис]]
[[mr:समुद्र]]
[[ms:Laut]]
[[mzn:Dərya]]
1.245

besutan