Béda antarané révisi "1863"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1863
c (bot Menambah: vls:1863)
c (bot Menambah: yo:1863)
[[war:1863]]
[[yi:1863]]
[[yo:1863]]
[[zh:1863年]]
[[zh-min-nan:1863 nî]]
3.898

besutan