Béda antarané révisi "1855"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1855
c (bot Menambah: ta:1855)
c (bot Menambah: yo:1855)
[[wa:1855]]
[[war:1855]]
[[yo:1855]]
[[zh:1855年]]
[[zh-min-nan:1855 nî]]
3.898

besutan