Béda antarané révisi "1853"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1853
c (bot Menambah: vls:1853)
c (bot Menambah: yo:1853)
[[wa:1853]]
[[war:1853]]
[[yo:1853]]
[[zh:1853年]]
[[zh-min-nan:1853 nî]]
3.898

besutan