Béda antarané révisi "1850"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1850
c (bot Menambah: mhr:1850)
c (bot Menambah: yo:1850)
[[wa:1850]]
[[war:1850]]
[[yo:1850]]
[[zh:1850年]]
[[zh-min-nan:1850 nî]]
3.898

besutan