Béda antarané révisi "Dinosaurus"

24 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
bot Membuang: el:Δεινοσαυρίδες; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: hi:डायनासोर)
c (bot Membuang: el:Δεινοσαυρίδες; kosmetik perubahan)
== Ukuran Fisik ==
Ukuran fisik [[kewan]] kiye werna-werna, ana sing [[raksasa]] ana uga sing cilik seukuran [[ayam]]. Sing ukurane raksasa dawane bisa ngantek 30 meter, dhuwure bisa ngantek 15 meter. Sing ukurane raksasa-raksasa kuwe antarane:
* [[Puertasaurus]]
* [[Argentinosaurus]]
* [[Seismosaurus]]
* [[Ultrasaurus]]
* [[Brachiosaurus]] karo
* [[Supersaurus]]
 
== Jenis ==
 
== Deleng Uga ==
* [[Teori kepunahan dinosaurus]]
 
== Punah ==
 
== Pranala Jaba ==
* [http://www.freewebs.com/dinosaur/DinosaurMenuUtama.htm FreeWebs.com/Dinosaur]
* [http://www.evolutiondeceit.com/indonesian/index.php Harun Yahya - Keruntuhan Teori Evolusi.] - Situs sing nyanggah anane Dinosaurus lan teori evolusi Darwin.
* [http://people.freenet.de/juraundkreide/links.html Jura und Kreide]
{{rintisan}}
[[da:Dinosaurus]]
[[de:Dinosaurier]]
[[el:Δεινοσαυρίδες]]
[[en:Dinosaur]]
[[eo:Dinosaŭro]]
6.828

besutan