Béda antarané révisi "Wikipedia:Nggawe kaca anyar"

9 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(←Mbatalaké revisi 42648 déning Alyssa foto (Dhiskusi))
 
==Cara-cara nggawe kaca anyar==
=== Gawe kaca anyar sekang pranala (cantolan,link) sing wis ana ===
Nek kepengin miwiti kaca anyar, njenengan isa nggawe liwat ''link abang'' sing wis ana neng salah siji kaca/artikel sing wis dadi (pranala internal).
 
Naraguna anonim