Béda antarané révisi "1030"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:1030
c (bot Menambah: vls:1030)
c (bot Menambah: hy:1030)
[[ht:1030 (almanak jilyen)]]
[[hu:1030]]
[[hy:1030]]
[[id:1030]]
[[io:1030]]
283

besutan