Béda antarané révisi "540"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:540
c (bot Menambah: zh-yue:540年)
c (bot Menambah: hy:540)
[[ht:540 (almanak jilyen)]]
[[hu:540]]
[[hy:540]]
[[id:540]]
[[io:540]]
251

besutan