Béda antarané révisi "545"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:545
c (bot Menambah: zh-yue:545年)
c (bot Menambah: hy:545)
[[ht:545 (almanak jilyen)]]
[[hu:545]]
[[hy:545]]
[[id:545]]
[[io:545]]
251

besutan