Béda antarané révisi "547"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:547
c (bot Menambah: zh-yue:547年)
c (bot Menambah: hy:547)
[[ht:547 (almanak jilyen)]]
[[hu:547]]
[[hy:547]]
[[id:547]]
[[io:547]]
251

besutan