Béda antarané révisi "575"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:575
c (bot Menambah: zh-yue:575年)
c (bot Menambah: hy:575)
[[ht:575 (almanak jilyen)]]
[[hu:575]]
[[hy:575]]
[[id:575]]
[[io:575]]
251

besutan