Béda antarané révisi "Perang"

26 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ml:യുദ്ധം
c (bot Menambah: fiu-vro:Sõda; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: ml:യുദ്ധം)
[[mhr:Сар]]
[[mk:Војна]]
[[ml:യുദ്ധം]]
[[mn:Дайн]]
[[ms:Peperangan]]
5.821

besutan