Béda antarané révisi "388"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:388
c (bot Menambah: be-x-old:388)
c (bot Menambah: hy:388)
[[ht:388 (almanak jilyen)]]
[[hu:388]]
[[hy:388]]
[[id:388]]
[[io:388]]
16.093

besutan