Béda antarané révisi "396"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:396
c (bot Menambah: be-x-old:396)
c (bot Menambah: hy:396)
[[ht:396 (almanak jilyen)]]
[[hu:396]]
[[hy:396]]
[[id:396]]
[[io:396]]
16.093

besutan