Béda antarané révisi "468"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:468
c (bot Mengubah: hi:४६८)
c (bot Menambah: hy:468)
[[ht:468 (almanak jilyen)]]
[[hu:468]]
[[hy:468]]
[[id:468]]
[[io:468]]
16.093

besutan