Béda antarané révisi "606"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:606
c (bot Menambah: nds:606)
c (bot Menambah: hy:606)
[[ht:606 (almanak jilyen)]]
[[hu:606]]
[[hy:606]]
[[id:606]]
[[io:606]]
16.093

besutan