Béda antarané révisi "628"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:628
c (bot Menambah: be-x-old:628)
c (bot Menambah: hy:628)
[[ht:628 (almanak jilyen)]]
[[hu:628]]
[[hy:628]]
[[id:628]]
[[io:628]]
16.093

besutan