Béda antarané révisi "679"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:679
c (bot Menambah: nds:679)
c (bot Menambah: hy:679)
[[ht:679 (almanak jilyen)]]
[[hu:679]]
[[hy:679]]
[[id:679]]
[[io:679]]
16.093

besutan