Béda antarané révisi "1949"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:1949
c (bot Menambah: ckb:١٩٤٩; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: qu:1949)
[[pl:1949]]
[[pt:1949]]
[[qu:1949]]
[[ro:1949]]
[[ru:1949 год]]
14.915

besutan