Béda antarané révisi "1296"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:1296
c (bot Menambah: sah:1296)
c (bot Menambah: qu:1296)
[[pl:1296]]
[[pt:1296]]
[[qu:1296]]
[[ro:1296]]
[[ru:1296 год]]
14.915

besutan