Béda antarané révisi "1435"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:1435
c (bot Menambah: ga:1435)
c (bot Menambah: qu:1435)
[[pl:1435]]
[[pt:1435]]
[[qu:1435]]
[[ro:1435]]
[[ru:1435 год]]
14.915

besutan