Béda antarané révisi "132"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:132
c (bot Menambah: qu:132)
c (bot Menambah: hy:132)
[[ht:132 (almanak jilyen)]]
[[hu:132]]
[[hy:132]]
[[id:132]]
[[io:132]]
16.093

besutan