Béda antarané révisi "946"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:946
c (bot Menambah: qu:946)
c (bot Menambah: hy:946)
[[ht:946 (almanak jilyen)]]
[[hu:946]]
[[hy:946]]
[[id:946]]
[[io:946]]
16.093

besutan