Béda antarané révisi "915"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: hy:915
c (bot Menambah: qu:915)
c (bot Menambah: hy:915)
[[ht:915 (almanak jilyen)]]
[[hu:915]]
[[hy:915]]
[[id:915]]
[[io:915]]
16.093

besutan